top of page

HOE KAN IK EEN PAYPAL-BETALING WEIGEREN?

Als u een PayPal-gebruiker bent, moet u zich bewust zijn van de geweldige functies. Van tijd tot tijd blijft het platform zichzelf updaten, waardoor het voor de gebruikers eenvoudiger wordt om het te gebruiken. Tegenwoordig heeft het een niveau bereikt waarop iedereen over de hele wereld ervan op de hoogte is. Velen gebruiken het zelfs als de belangrijkste methode om online betalingen te doen en te ontvangen. Het is een handig hulpmiddel geworden voor het ontvangen van betalingen, waardoor uw bedrijf online creditcards kan accepteren zonder het gedoe van het openen van een handelsrekening bij een bank.


Toch zijn er verschillende kenmerken waarvan de gebruikers niet op de hoogte zijn. Ze negeren soms de regelmatige updates van PayPal omdat ze tevreden zijn met de basisversie, terwijl ze de andere keer wel updaten, maar deze niet gebruiken.


Als u meer wilt weten over het platform, neem dan contact op met onze Paypal klantendienst.


De enige functie waarvoor PayPal zo beroemd is, is de moeiteloosheid die het biedt. Soms kan dat gemak echter een probleem worden. Als u geen voorraad meer heeft, bent u verplicht de betaling te weigeren. Hoe u de betaling weigert, hangt af van waar de betaling vandaan komt.


Hoe het ook zij, u mag alleen een betaling weigeren of, om precies te zijn, een betaling terugbetalen nadat deze is gedaan. Dat ook binnen 60 dagen na de betaaldatum. Voor meer informatie kunt u ons PayPal-technische servicenummer bellen. Wij zullen u altijd de juiste begeleiding bieden.


Hier is een snelle manier om een ​​PayPal-betaling te weigeren als uw voorraad op is of om een ​​andere reden:


  • Log in op uw PayPal-account.

  • Klik op Mijn account -> Geschiedenis.

  • Zoek de betaling op het tabblad Geschiedenis.

  • Zoek in de lijst met recente betalingen naar de ontvangen betaling.

  • Open de betreffende betaling wanneer u deze vindt.

  • Tik op de link Details eronder.

Als u tot nu toe een discrepantie met de procedure ondervindt, neem dan onmiddellijk contact op met onze contactpersoon Paypal belgie.

  • Klik op Restitutie verlenen op de pagina Transactiedetails.

  • Bevestig in het venster dat vervolgens wordt geopend het restitutiebedrag, voeg een factuurnummer of een notitie voor de koper toe.

  • Druk op Doorgaan.

  • Controleer de informatie en klik op de knop Restitutie verlenen.


U kunt verbinding maken met onze paypal belgie bellen via e-mail, telefoon of live chat-ondersteuning. We beloven u binnen de kortste keren terug te komen met de beste oplossingen. Het enige dat u hoeft te doen, is de fout melden en de rest aan ons overlaten.


We helpen u graag verder.

9 views0 comments

Recent Posts

See All

HOE KAN IK MIJN PAYPAL-ACCOUNT LINKEN AAN EBAY?

Uw bedrijf openstellen voor een heel nieuw publiek is een geweldige manier om meer verkopen te genereren. Door uw bedrijf op eBay te lanceren, kunt u miljoenen mensen over de hele wereld bereiken. Maa

bottom of page